Ett urval vanliga behandlingar hos Hagmans Tandvård.

Tandreglering med Inman Aliger

Inman Aligner är en ny, nästan osynlig tandställning för alla åldrar. Den korrigerar snabbt och enkelt felställningar på dina framtänder. Inman Aligner lämpar sig bäst för dig med lätt eller måttligt trängställda eller utåttippade framtänder. Du kan även räta upp dina tänder inför en behandling med skalfasader eller komposit.

Läs mer

Implantat

Implantat ersätter förlorad tand och ger dig tänder tillbaka! Med titanskruvar förankrar vi nya tänder i käkbenet. Dessa får sedan läka fast i ditt käkben. Efter någon månads tid fäster vi sedan en krona eller bro ovanpå skruven eller skruvarna. Vi har en lång erfarenhet av implantering. Genom ett nära samarbete med en av Sveriges ledande professorer i käkkirurgi erbjuder vi trygga, professionella och personliga behandlingar.

Läs mer

Implantat som skruvas ned i tand

Invisalign tandreglering

Tandreglering med Invisalign

Invisalign är en i stort sett osynlig tandställning som kan korrigera de flesta bettfel. En serie avtagbara skenor av genomskinlig plast framställs, som vi vyter byter regelbundet och succesivt. Invisalign är den nya generationen av tandställningar. Medan de tidigare reglerade jämt över tänderna, kan Invisalign reglera varje enskild tand på just det sätt som krävs.

Läs mer

Bioclear metoden

Bioclearmetoden är en teknik för att “bygga om” tänder. Metoden sluter mellanrum eller slitna tänder utan att borra. Vi kan även använda Bioclearmetoden om du fått en  flisa i din tand. Bioclearmetoden bygger på att omsluta tanden i en behållare och reparera slitaget/skadan med flytande komposit. Hagmans Tandvård är ensamma i Sverige som certifierade användare.

Läs mer

bioclear exempel

almanacka för tandläkarbesök

Ditt årliga besök

Ditt årliga besök är avgörande för hur dina tänder mår. Vi behandlar dig med största professionalism och närvaro.  Vi ser över dina tänder, ditt bett och munnens status: Tuggfunktionen, slitage, begynnande tandlossning (tandsten), karies och sprickbildningar.  Om undersökningen visar något som behöver behandlas, så behandlar vi det.

Läs mer

Bettrehabilitering

Livet är sorgligt när man drar sig ifrån att le på bild eller från att äta vissa saker. Så är det för många människor, vars bett och tänder ”sett bättre dagar”.  Vi hjälper dig att få tänderna tillbaka. Det är ett komplext arbete och en komplicerad harmoni att återskapa ett helt bett. Vi har redskapen, behandlingarna och erfarenheten. Rotfyllningar, kronor, broar och implantat är några verktyg.  Vi tar dig till målet: God funktion i bettet och ditt leende åter.

Läs mer

Äpple med bett i. Symboliserar ett friskt bett.