Ditt årliga besök – en unik rutin

Ditt årliga besök med almanacka för tandläkarbesök

Ditt årliga besök är en rutinundersökning, men låt inte ordet lura dig. Besöket är avgörande för hur dina tänder mår och vi behandlar dig med största professionalism och närvaro. Du kan kalla det en unik rutin, just för dina tänder. Vad vi gör? Jo, ser över dina tänder, ditt bett och munnens status: Tuggfunktionen, tecken på slitage eller begynnande tandlossning (tandsten), allmänt slitage, karies och sprickbildningar. Vi putsar bort beläggningar. Om undersökningen visar något som behöver åtgärdas, tar vi hand om detta. Med det senaste inom digital röntgenteknik – vilket minskar stråldosen – kan vi ge bättre diagnostik. Dina tänder behöver nämligen total uppmärksamhet för att må bra. Minst en gång om året.

Om det var några år sedan sist…

Var det länge sedan du var inne på en undersökning? Du är inte ensam. Det är inte ovanligt med medelålders patienter som inte varit hos tandläkaren sedan skolåren. Då lär du snart upptäcka att tandvården förändrats sedan sist.  Många äldre tekniker är ersatta. Tandvården av idag är effektiv och varlig. Vår vänliga och rutinerade personal tar väl hand om dig. Kontakta oss.  Bättre sent än aldrig.

.

  • Pris

    Från 795 kronor. Den statliga tandvårdsgarantin ger 300 kronor per år i ersättning för ungdomar/vuxna upp till 29 år. Undersökning av barn är kostnadsfri (ersätts till 100%).

  • Tid

    30 minuter.

  • Gör det ont?

    Nej, men att ta bort tandsten kan för vissa innebära ett visst obehag.