Välkommen till oss!

Vår personal består av skickliga och väl utbildade tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Vi erbjuder dig bästa behandling och gott mottagande. Återigen, välkommen till oss!

Johan Hagman

Johan Hagman

TANDLÄKARE

Johan tog examen 1998. Först jobbade han ett år på Folktandvården Boda (Borås), innan han for till England där han arbetade 2000-2011. Det främsta intresset är komplex bettrehabilitering och funktionell estetik. Samtidigt förkovrar han sig kontinuerligt i det som man kallar för restorativ tandvård – hur man bäst återställer förlorad vävnad i bettet. När Johan inte jobbar med tänder är han bland annat tränare för två lag i Åsa IF. En annan stor passion är matlagning, inte minst mat från havet.

Läs mer om Johan och hans utbildningar för tandläkare

Guldhjärtat 2020

Lina Hagman

Lina Hagman

TANDLÄKARE

Lina tog examen 1998. Hon arbetade de första åren på folktandvården i Nässjö och Täby. 2002-2011 arbetade Lina tillsammans med Johan på en klinik i England.

Helen Sjödin

Helen Sjödin

TANDLÄKARE

Helen Sjödin tog examen 2012 och kommer närmast från Folktandvården Västra Vall och dessförinnan Folktandvården i Ullared. Helen är också dotter till Jahn Sjödin som tillsammans med Stig-Åke Hedberg byggde kliniken 1983.

Porträtt personal tandsköterska Kajsa Kuczerski

Kajsa Kuczerski

TANDSKÖTERSKA

Porträtt personal Lena Antonsson TANDSKÖTERSKA

Lena Antonsson

TANDSKÖTERSKA

Porträtt personal Kerstin Carlsson

Kerstin Carlsson

TANDHYGIENIST

Porträtt personal Jennie Yngvesson

Jennie Yngvesson

TANDSKÖTERSKA

Personal Lena Kjellman

Gudrun Kjellgren

TANDSKÖTERSKA